Kamagra Gel VOL 1

GARANTUJEMO KVALITET ILI VRACAMO NOVAC DUPLO!!!

POKLON!!

Uz svaku porudzbenicu jedan uzorak (tablete) Vikalisa ili Sextreme besplatan na probu .

Cena 1 Kutije – 1000 din + troskovi isporuke
Cena 2 Kutije – 1700 din + troskovi isporuke
Cena 5 Kutija – 3600 din + troskovi isporuke
Cena 10 kutija - 6000 din Besplatna dostava
Cena 20 kutija - 11000 din Besplatna dostava
Cena 30 kutija - 14200 din + troskovi isporuke
Cena 50 kutija - 160 eura + troskovi isporuke


Za veleprodajne kolicine cene su na upit!!!

SMS porucivanje na 064-28-55-526;
Kamagra kutija od 7 kesica
Stalna AKCIJA na 2, 5 i 10 kutija
TOP CENA
SA SERTIFIKATOM

NOVO PAKOVANJE

Mi smo Generalni uvoznici i Distributeri svih proizvodnih artikala kompanije Shree Venkatesh:
Kamagra gel, Vol 1, Vol 3, Vol 5, Kamagra gold tablete, Kamagra sumece, Kamagra Super, Kamagra bombone, Vikalis Tadalafil 40mg ,20mg, 10mg (zamena za Cialis), Sextreme 200mg, 150mg, 100mg i Chewable 100mg za zvakanje. Uskoro stizu preparati za mrsavljenje, za rast kose, clitoris 100mg...
pogledaj sajt proizvodjaca ovde http://www.shreevenkatesh.com/


Opis proizvoda
SMS kupovina – 064-28-55-526;

Kamagra gel - oral jelly sildenafil

Kamagra gel - oral jelly Vol 1 sildenafil je još jedan fantastičan proizvod u našoj širokoj ponudi preparata za potenciju. Ovaj afrodizijak deluje brzo i efikasno, smanjuje simptome erektilne disfunkcije, pojačava i produžava erekciju, uspostavlja stabilnu i uravnoteženu potenciju.

Kamagra prodaja gel ima mnoge prednosti u odnosu na druga sredstva za potenciju – laksi je za upotrebu, procenat iskoriscenja aktivne supstance je znatno veci, delovanje  gela je brze, mogu ga nesmetano koristiti i sasvim zdrave osobe muskog pola koje nemaju nikakve probleme sa potencijom, ali zele jos vise da poboljsaju svoj seksualni zivot.

Gel se nalazi u kesicama, jedna kutija sadrzi sedam kesica, pakovanje je original sa dva holograma. Vrlo brzo nakon konzumiranja izaziva veliki priliv krvi u vas polni orgam a samim tim i potpunu erekciju. Sildenafil citrat kao aktivna supstanca koja  deluje tako sto se vezuje za specificne receptore na krvnim sudovima polnog organa i dovodi do njihove bolje prokrvljenosti tako sto blago siri krvne sudove penisa i za razliku od preparata koji su u tabletama, lakse se upotrebljava, iskoristljivost aktivne supstace je veca i brze deluje. Podnosjivost leka je dobra. Nezeljena dejstva su prolazna, a blago su do umereno izrazena. Ona zavise od doze sildenafila, a incidenca raste sa povecanjem doze. Najcesca nezeljena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo u licu (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%).  Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvenciju.

Cena za Kamagra gel je najpovoljnija u Beogradu i

trziste sirom regiona. Proverite zasto smo najpovoljniji od svih.