Kamagra gel VOL 3

GARANTUJEMO KVALITET ILI VRACAMO NOVAC DUPLO!!!

POKLON!!

Uz svaku porudzbenicu jedan uzorak (tablete) Vikalisa ili Sextreme besplatan na probu .

Cena 1 Kutije – 1000 din + troskovi isporuke
Cena 5 Kutija – 3600 din + troskovi isporuke
Cena 10 kutija - 6000 din Besplatna dostava
Cena 20 kutija - 11000 din Besplatna dostava
Cena 30 kutija - 14200 din + troskovi isporuke
Cena 50 kutija - 160 eura + troskovi isporuke


Za veleprodajne kolicine cene su na upit!!!

SMS porucivanje na 064-28-55-526;
Kamagra kutija od 7 kesica
Stalna AKCIJA na 2, 5 i 10 kutija
TOP CENA
SA SERTIFIKATOM

Mi smo Generalni uvoznici i Distributeri svih proizvodnih artikala kompanije Shree Venkatesh:
Kamagra gel, Vol 1, Vol 3, Vol 5, Kamagra gold tablete, Kamagra sumece, Kamagra Super, Kamagra bombone, Vikalis Tadalafil 40mg ,20mg, 10mg (zamena za Cialis), Sextreme 200mg, 150mg, 100mg i Chewable 100mg za zvakanje. Uskoro stizu preparati za mrsavljenje, za rast kose, clitoris 100mg...
pogledaj sajt proizvodjaca ovde http://www.shreevenkatesh.com/


Opis proizvoda
SMS kupovina – 064-28-55-526;

Kamagra-gel-VOL-3

Kamagra gel (oral jelly) sa 7 ukusa je prirodan preparat za potenciju muškarca između 18 – 45 godina života. Bez aritmija i neželjenih efekata.

Jedna kesica sadrži 100mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate i dr.).

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE5), odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lek nema direkno relaksantno dejstvo već potencira dejstvo azotmonoksida (NO) u kavernoznom telu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u corpus cavernusumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su i do umereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rihitis. Osim toga, opisane su i sporadične promene vida (1,9%). Iako poseduje blago vozodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvencu.

Lek se primenjuje kod muškaraca sa erektilnom disfunkcijom, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu.

Konsultujte vašeg lekara pre upotrebe i obratite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektorisa (npr. nitrati i slično). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

Preporučena doza je 100mg, 30-60 min. pre seksualnog odnosa. Maksimalan broj doza je jedna kesica u toku jednog dana. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na tempeaturi do 30 stepeni da bi se lek zaštitio od vlage.

Pakovanje sadrži 7 kesica.