Man King Tablete

POKLON!!

Uz svaku porudzbenicu jedan uzorak (tablete) Vikalisa ili Sextreme besplatan na probu .

TRENUTNO NIJE NA STANJU

Cena 1 kutije – 1800 din + troskovi isporuke


Za veleprodajne kolicine cene su na upit!!!

SMS narucivanje – 064-28-55-526;
Kutija sadrzi 10 tableta.
Original
Top cene
Extra kvalitet

Mi smo Generalni uvoznici i Distributeri svih proizvodnih artikala kompanije Shree Venkatesh:
Kamagra gel, Vol 1, Vol 3, Vol 5, Kamagra gold tablete, Kamagra sumece, Kamagra Super, Kamagra bombone, Vikalis Tadalafil 40mg ,20mg, 10mg (zamena za Cialis), Sextreme 200mg, 150mg, 100mg i Chewable 100mg za zvakanje. Uskoro stizu preparati za mrsavljenje, za rast kose, clitoris 100mg...
pogledaj sajt proizvodjaca ovde http://www.shreevenkatesh.com/


Opis proizvoda
SMS kupovina – 064-28-55-526;

Man-king-tablete-za-potenciju

Man-king-tablete-za-potenciju preparat afrodizijak za potenciju. Man king tablete su namenjene muskoj populaciji i namenjene su za saniranje i otklanjanje problema erektilne disfunkcije. Man king je na biljnoj bazi i potpuno bezbedan za konzumiranje.

Man king preparat za potenciju na biljnoj bazi, vrhunski afrodizijak koji neverovatno poboljsava vas sexualni zivot, pojacava zelju za sexom i potencija i erekcija postaju uravnotezenije i stabilnije.

Man king dovodi enormne kolicine krvi u vas penis, sto automatski njegove dimenzije dovodi do maksimuma, i izaziva pojacano lucenje hormona testosterona, sto vam budi konstantnu zelju za sexom.

Dejstvo preparata Man king je odlicno i traje i do 48 sati, a pocinje svega 30 minuta nakon konzumiranja preparata.

Man king preparat mogu bez problema da koriste i srcani bolesnici kao i osobe sa povisenim krvnim pritiskom. Biljna osnova ga cini takvim, da neizaziva nikakva nezeljena dejstva.

Cena za tablete je povoljna, prodaja je online na wb sajtu a dostava se vrsi na adresu koju nam ostavite u porudzbenici.

Beograd, Novi Sad, Nis ili bilo koje malo ili veliko mesto u srbiji je za nas dostupno. Pakovanja preparata man king su diskretna, nevidi se sadrzaj kutije tako da niko nezna sta ste kupili. Za vas siguran i pouzdan sex tu je kamagrasrbija.org

Mi smo Uvoznici!!! ,,Kod nas mozete kupiti samo original preparate,jer kopije ne drzimo,Cuvajte zdravlje.”

Preparat Manking je namenjen za produzenje sexualnog odnosa, dejstvo traje i do 72 sata, a mozete vise puta za redom, dok imate kondicije…